Over ons

VADC werd opgericht uit ervaring en de passie om bedrijven beter te laten functioneren in onze dagelijkse digitale revolutie. Steeds meer en meer worden bedrijven geconfronteerd met een digitale vraag of aanbod van een klant of derde partij en kunnen hier soms moeilijker aan voldoen.

Gebruik de expertise en diepgaande technische achtergrond van de beste geesten bij VADC om een uitgebreide IT-strategie te creëren voor een digitale en technologische transformatie van uw organisatie die aansluit bij uw zakelijke doelstellingen.

Ons strategisch IT-advies helpt u bij het automatiseren en digitaliseren van activiteiten, het optimaliseren van het softwareportfolio en het implementeren van de nieuwste technologieën.

Niet zeker als VADC voor u een betekenis kan hebben? Neem zeker contact met ons op.
Wij helpen u graag verder in uw traject.

PLANNING

Er wordt steeds getracht zo dicht mogelijk tegen de gewenste oplevering van de klant aan te leunen.

TECHNIEK

Bij elk project wordt gekozen voor de meest duurzame en kwalitatieve technieken.

KWALITEIT

Een combinatie van het beantwoorden aan de noden van de klant en duurzaamheid.

TEVREDENHEID

Een evaluatie wordt na het project altijd opgemaakt in samenwerking met de klant.

Objectieven

Elk project vanuit VADC wordt onderworpen aan verschillende meetpunten gedurende het traject. Zo houden we niet alleen voor de klant, maar ook voor onszelf de vinger aan de pols om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

De klant wordt gedurende het traject bevraagd naar enkele sleutelindicatoren. Zo kan VADC steeds een up-to-date referentie betekenen voor al haar klanten en verbeteren waar nodig.

01.

ANALYSE

Een behoefteanalyse is meestal de start van het project waarin vorm wordt gegeven aan de wensen en noden van het bedrijf. In deze fase gaan we specifiek gaan analyseren met de klant wat de beste keuzes zijn naar optimalisatie en continuïteit.

02.

TESTING

Het is vanzelfsprekend dat nieuwe systemen of processen getest dienen te worden. Vooraleer we een project in productie brengen gaan we zorgvuldig het gewenst proces onderwerpen aan de respectievelijke systeemtesten.

03.

IMPLEMENTATIE

Na goedkeuring door de klant en validatie van de processen en technieken gaat het project in productie. Vanaf dit moment is de klant eigenaar van het nieuwe systeem en kan gerekend worden op de service vanuit VADC.