pic

Beheer uw onderneming van A tot Z

CRM (Customer Relationship Management) is een technologie voor het beheren van alle relaties en interacties van uw bedrijf met klanten en potentiële klanten. Het doel is simpel: zakelijke relaties verbeteren om uw bedrijf te laten groeien. Een CRM-systeem helpt bedrijven verbonden te blijven met klanten, processen te stroomlijnen en de winstgevendheid te verbeteren.

Gebruik uw tijd vanaf nu nog nuttiger.

Vraag uw prijs op maat

Al vanaf €49 / maand

+ €250 eenmalige opstartkosten

Of probeer eerst de demo

gebruikersnaam: demo@vadc.be

wachtwoord: wachtwoord

Let: Sommige zaken zijn gelimiteerd omwille van beperkingen op de demo

Prospecten

Beheer potentiële klanten via statussen en hou via een makkelijk drag-and-drop systeem bij wie je binnenkort een voorstel of offerte mag maken. Prospecten zijn nadien makkelijk om te zetten naar klanten.

Project- & Dossierbeheer

In ons CRM zit een volwaardig Project Management gedeelte waarin dossiers, mijlpalen, gantt charts, taken, uurregistratie, tickets, etc geïntegreerd zitten. Uiteraard kan de klant alles via het klantenportaal gaan volgen of aansturen.

Aankopen

Beheer aankopen van A tot Z in verschillende categorieën. Centraliseer je documenten op 1 plaats om voor jezelf en derden makkelijk beschikbaar te maken.

Klantbeheer

Beheer bedrijf en hun contacten of particulieren zoals het hoort. Voor elke klant zie je overzichtelijk welke offertes, facturen, creditnota’s, projecten, tickets, etc er van toepassing zijn.

Rapportage en downloads

Een overzicht van alle verkopen van een bepaalde periode? Je gepresteerde uren bekijken op maandbasis? De balans maken van verkoop en aankoop? Alles is mogelijk, zelfs een selectie maken van een bepaalde periode.

Kennisbank en FAQ

Maak veelgestelde vragen beschikbaar voor je klanten of voorzie een zoekfunctie waar klanten terecht kunnen voor algemene informatie.

Offertes en facturen

Een offerte versturen doe je letterlijk in minuten. Is de offerte goedgekeurd, dan wordt automatisch een factuur aangemaakt. Met een klik op de knop ontvangt de klant een mooi ogende factuur.

Toegang voor collega's

Wil je medewerkers toevoegen met bepaalde rechten? Of misschien je boekhouder toegang geven tot je systeem om geen tijd te verliezen voor een aangifte? Iedereen die jij kiest kan toegang krijgen en kan enkel zien wat ingesteld wordt.

Support en tickets

Maak automatisch een ticket aan bij het ontvangen van een email maak het voor jezelf en voor de klant makkelijk om op te volgen. Tickets kunnen ook gefactureerd worden.

pic

Benieuwd wat VADC voor u kan betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak