pic

Kiezen voor VADC als IT partner

Uw IT-projecten en services worden tot in de puntjes opgezet en beheerd.

Bekijk hieronder welke services VADC kan aanbieden voor uw onderneming.

Office 365 en Mail

Office applicaties in de Cloud alsook al je documenten, klaar om te delen met collega’s of vrienden vanaf een centrale locatie. Je mails op elk toestel gesynchroniseerd en voorzien van automatische back-ups. Online video-meetings vanaf je computer of smartphone.

Computers

Leveren van nieuwe computers en laptops conform de noden en wensen van uw onderneming. Toestellen worden telkens gebruiksklaar geleverd en met de laatste updates en beveiliging. U kunt ook terecht bij ons voor herstellingen van computers of laptops.

Netwerk / WiFi

Installeren van een lokaal beveiligd netwerk, al dan niet draadloos. Connecteer al uw apparaten op uw bedrijfsnetwerk en werk aan de meest optimale snelheden. Elke installatie gaat gepaard aan een voorafgaand bezoek met een meting.

Printers

Levering en installatie van (netwerk)printers alsook het onderhouden en vervangen van cartridges / toners. Alle printers worden ook op alle aanwezige computers geïnstalleerd.

Consultancy

Advies en raadgeving up-to-date met de laatste technologie om uw bedrijfscontinuïteit te garanderen of om de haalbaarheid van een IT-project in kaart te brengen.

Project Management

Ad interim project management ter implementatie van uw nieuwe IT-diensten. Van A tot Z in kaart gebracht volgens PMBOK methodologie en perfect op te volgen voor alle partijen.

pic

Benieuwd wat VADC voor u kan betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak