pic

Webdesign en hosting sinds 2008.

Strategie.

VADC werd opgericht uit ervaring en de passie om bedrijven beter te laten functioneren in onze dagelijkse digitale revolutie. Steeds meer en meer worden bedrijven geconfronteerd met een digitale vraag of aanbod van een klant of derde partij en kunnen hier soms moeilijker aan voldoen.

Gebruik de expertise en diepgaande technische achtergrond van VADC om een uitgebreide IT-strategie te creëren voor een digitale en technologische transformatie van uw organisatie die aansluit bij uw zakelijke doelstellingen.

Ons strategisch IT-advies helpt u bij het automatiseren en digitaliseren van activiteiten, het optimaliseren van het softwareportfolio en het implementeren van de nieuwste technologieën.

objectieven

Objectieven.

Elk project vanuit VADC wordt onderworpen aan verschillende meetpunten gedurende het traject. Zo houden we niet alleen voor de klant, maar ook voor onszelf de vinger aan de pols om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

De klant wordt gedurende het traject bevraagd naar enkele sleutelindicatoren. Zo kan VADC steeds een up-to-date referentie betekenen voor al haar klanten en verbeteren waar nodig.

Zaken hoog in het vaandel gedragen

Planning

Techniek

Kwaliteit

Tevredenheid

pic

Benieuwd wat VADC voor u kan betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak