Jouw vertrouwde partner voor internetbeveiliging

Wat? “Antivirus-as-a-service”?

Antivirus as a service is een beveiligingsoplossing waarbij antivirussoftware wordt geleverd en beheerd als een cloudservice. Bij deze aanpak hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over het updaten, patchen en beheren van antivirussoftware op elke individuele computer thuis of in hun organisatie. 

Een belangrijk voordeel van antivirus as a service is de eenvoudige implementatie. Door de antivirussoftware op te zetten als een cloudservice, hoeft u geen extra hardware of software te kopen en te onderhouden om de beveiliging te regelen. U hoeft alleen maar de service te activeren en uw beveiliging is meteen actief. Dit kan u tijd en kosten besparen bij het opzetten van uw beveiliging.

Een ander voordeel van antivirus as a service is de automatische updates en patches. Onze service zorgt er automatisch voor dat uw antivirussoftware altijd up-to-date is en dat eventuele kwetsbaarheden snel worden gepatcht. Dit betekent dat uw bedrijf altijd beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de dagelijkse onderhoudstaken.

Met antivirus as a service heeft u ook meer flexibiliteit bij het beheren van de beveiliging van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwe apparaten toevoegen of verwijderen en u kunt snel de instellingen van uw beveiliging aanpassen om uw organisatie te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. U kunt ook gemakkelijk rapporten genereren om te zien welke bedreigingen zijn geblokkeerd en hoeveel risico er is verminderd.

Ten slotte biedt antivirus as a service ook gemoedsrust. U kunt erop vertrouwen dat uw toestellen beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer van uw antivirussoftware. Dit kan u helpen om u te concentreren op uw kernactiviteiten en om uw bedrijf op te bouwen zonder de angst voor beveiligingsproblemen.

Benieuwd wat dit voor u kan betekenen?

+32 468 18 35 36

info@vadc.be