VADC en KTC Issera bundelen krachten

VADC en KTC Issera bundelen krachten

VADC en KTC Issera bundelen krachten voor een innovatief partnerschap

We zijn verheugd om aan te kondigen dat VADC en KTC Issera een partnerschap zijn aangegaan met een vorm van sponsorschap om de lokale tennisclub te ondersteunen en te verbeteren. Het partnerschap omvat verschillende initiatieven, waaronder het ontwikkelen van een nieuwe website voor KTC Issera, die in de loop van juni 2023 online gaat.

Als toonaangevend IT-bedrijf brengt VADC zijn expertise en middelen in om de website van KTC Issera te vernieuwen en een betere online ervaring te bieden aan de leden en bezoekers van de tennisclub. De nieuwe website zal de leden in staat stellen om zich eenvoudiger in te schrijven voor evenementen en wedstrijden, informatie te vinden over de tennislessen en -trainingen en andere belangrijke clubinformatie te raadplegen.

Naast de ontwikkeling van de nieuwe website, zal VADC ook fungeren als sponsor van de tennisclub, waardoor de club de middelen heeft om de faciliteiten te verbeteren en de leden een betere ervaring te bieden. Het partnerschap tussen VADC en KTC Issera is een win-win-situatie voor beide partijen en we zijn blij om deze samenwerking aan te kondigen.

We kijken uit naar de lancering van de nieuwe website van KTC Issera en naar de voordelen die het partnerschap zal bieden voor de tennisclub en haar leden. Met de steun van VADC zal KTC Issera kunnen blijven groeien en zich verder ontwikkelen als een toonaangevende tennisclub in de regio.